21 octombrie 2014

Două ştiri şocante dau fiori pe mapamond!

În presa rusă circulă informaţii care susţin că Viktor Iuşcenko, fost preşedinte al Ucrainei, nu ar fi fost intoxicat cu dioxină aşa cum s-a susţinut oficial, ci ar fi bolnav de lepră. Igor Gundarov, prof. dr. în medicină la Centrul Special de Medicină Preventivă al Ministerului Sănătăţii din Federaţia Rusă, medicul care în urmă cu nouă ani l-a diagnosticat pe Viktor Iuşcenko cu lepră, a declarat:„Viktor Iuşcenko nu a fost otrăvit cu dioxină, ci este bolnav de lepră. Durerile de spate, hernia de disc, faţa umflată sau ca o coajă de portocală şi masca de leu sunt câteva   dintre semnalmente. În anul 2002 Iuscenko a fost de 65 de ori la medic . Mulţi pot fi infectaţi. La unii semnalele au apărut deja. Poate că Dumnezeu a hotărât să pedepsească elitele politice prin acest fel de epidemie”.  La debutul bolii, Iuşcenko era candidat la preşedinţia Ucrainei şi, ca să nu simtă durerile, i se aplicase o sondă pe spate, prin care îi picura în venă un drog (opiu) menit să-i atenueze durerile mersului pe jos. Faţa i se umflase şi era invadată de ulceraţii.
Lepra la „lepre” trage
Bohomolet, medicul curant al lui Iuşcenko nu citise diagnosticul înscris în fişa medicală de prof. dr. Gundarov, dat în urma analizelor biologice primite, a vizionării unor fotografii şi apariţii la televiziune. Gundarov a comunicat medicilor ucraineni că Victor Iuscenko este bolnav de lepră, caz în care există posibilitatea ca Iuşcenko să fi infectat pe toţi cei care au venit în contact direct cu el. Printre aceştia se numără Hillary Clinton, George Bush, Colin Powell, Traian Băsescu, Iulia Timoșenko, Anglea Merkel, alţi lideri mondiali. Diagnosticul a fost ascuns cu mare grijă, pentru că pe atunci Iuşcenko era considerat un fel de erou al Revoluţiei Portocalii, iar „U.E şi SUA îl considerau copilul răsfăţat al capitalismului occidental”[1]. Diagnosticul dat de Gundarov a „scandalizat” anturajul preşedintelui, iar manipulatorii presei occidentale au venit cu soluţia:„Iușcenko a fost otrăvit de ruşi, ca să fie eliminat din viaţa politică.” Replica doctorului în ştiinţe medicale nu a întîrziat să apară: „Ascultaţi bine ce vă spun! Eu sunt medic sovietic şi am depus jurământ de medic în slujba sănătăţii oamenilor şi a semenilor mei. Cunosc bine lepra din teorie şi din practică. Am lucrat într-un spital de leproşi şi teza mea de doctorat are ca temă apariţia şi evoluţia leprei. Vă avertizez că domnul Iuşcenko are lepromah şi cei care veniţi în contact cu el este posibil să vă puteţi îmbolnăvi de lepră. Rezultatele analizelor sunt clare şi simptomele la fel.  Dacă eu greşesc, atunci îmi rup diploma de doctor în medicină! Este dreptul vostru să nu mă credeți, dar atunci vă asumaţi o mare responsabilitate și un mare risc în primul rând faţă de sănătatea voastră. Pentru un candidat la preşedinţie e bine uneori să i se creeze o aură de martir. De aceea s-a emis versiunea de otrăvire cu dioxină. Dar de unde dioxină? Medicii de la clinica din Viena au infirmat acest diagnostic şi au spus că nu este vorba de nici o otrăvire. Totuşi s-au făcut presiuni asupra doctorilor ca ei să accepte acest diagnostic. Directorul clinicii (doctor) a refuzat să semneze un astfel de act şi a spus că nu e vorba de nici o otrăvire. El a fost concediat. Dar mai târziu a dat în judecată spitalul şi a fost primit înapoi”.[2] La agravarea bolii, Iuscenko a fost internat şi tratat în secret la o clinică din Austria, cu diagnosticul de intoxicare cu dioxină, deşi toate comisiile medicale care l-au examinat ulterior pe Iuscenko nu au semnalat otrăvirea. Procentajul de dioxină din sîngele lui era normal. 
„Jocul de-a Dumnezeu” care ne îngrozeşte
De la diagnosticul medicului Igor Gundarov şi relatările ziariştilor ruşi, potrivit cărora Iuşcenko ar fi infectat elita ucraineană şi internaţională din anturajul său, să trecem la jocul de-a Dumnezeu care îngrozeşte şi mai mult, practicat de savanţii străini. Potrivit statisticilor, la nivel mondial, peste cinci milioane de copii au venit pe lume în urma fertilizării in vitro (F.I.V.), tehnică ce afectează indiscutabil familia tradiţională şi demnitatea umană. O clinică de fertilitate din New Jersey monitorizează în secret primii oameni modificaţi genetic, născuţi în diferite colţuri ale lumii printr-o nouă tehnică numită transfer citoplasmatic, sperînd să afle cît mai multe informaţii despre efectele pe termen lung ale controversatului experiment, scrie „Medical Daly”. Este vorba de treizeci de copii concepuţi în eprubetă înainte de interzicerea, în 2001, de către autorităţile S.U.A., a folosirii tehnicii F.I.V., dat fiind faptul că procedura generează în timp efecte terifiante asupra copiilor. Prin noua metodă a transferului citoplasmatic savanţii au modificat genomul uman, alterînd practic structura speciei noastre. Primul copil care a fost conceput prin transfer citoplasmatic s-a născut în 1997 în urma unui experiment realizat de clinica Saint Barnabas din New Jersey şi a fost diagnosticat în 2002 cu o tulburare de comportament similară autismului şi cu alte deficienţe majore. De la începutul acestui an, clinica din New Jersey, condusă de medicului Serena Chen a început să urmărească starea copiilor concepuţi la clinică. Dacă transferul citoplasmatic va fi aprobat, va duce la naşterea copiilor care vor avea, din punct de vedere biologic, trei părinţi.
Experimentele embriologiei moderne vor crea monştri
Transferul citoplasmatic presupune transferarea unei părţi din ovulul unei femei în ovulul altei femei. Partea sănătoasă din ovulul femeii donator este folosită pentru a suplini partea nefuncţională din ovulul mamei. Practic, din două ovule se formează unul singur, iar copilul are două mame şi un tată. După ce ovulul va fi fecundat, embrionul va conţine 99% din A.D.N.-ul părinţilor biologici, dar şi A.D.N. mitocondrial din ovulul femeii donator. Problema este că un copil născut astfel are mai mult A.D.N. mitocondrial decît este natural, acesta venind de la ambele femei. Genele care sînt în plus vor fi asimilate în genomul copilului şi apoi transmise mai departe urmaşilor săi. În cadrul unei conferinţe medicale de la Istanbul s-a anunţat că pînă în anul 2012 („de la naşterea în 1978 a lui Louise Brown - primul copil conceput prin fecundare artificială), cinci milioane de copii s-au născut în toată lumea în urma tehnicilor de fertilizare in vitro. [...] Potrivit Societăţii Europene de Reproducere Umană şi Embriologie (E.S.H.R.E.), aproape 350.000 de copii se nasc în fiecare an în urma fertilizării in vitro, respectiv 0,3% din cele 130 de milioane de bebeluşi născuţi în întreaga lume”.[3] Dagan Wells, expert în tratamente de fertilitate de la Oxford University, a precizat că este necesară furnizarea unor informaţii din ce în ce mai clare asupra acestei metode: „Este urgentă începerea unei analize a consecinţelor pe termen lung asupra copiilor născuţi prin fertilizare artificială şi care acum au crescut mari. Ar trebui să ţinem cont pe lângă daunele fizice şi de posibilele consecinţe psihologice.”
„Joaca de-a Dumnezeu” practicată iresponsabil de embriologia modernă şi adepţii ei, prin crearea de vieţi umane în eprubetă, ar putea fi scăpată de sub control, ducînd, inevitabil, la apariţia unor monştri cu severe boli somatice şi psihice.
Maria Diana Popescu, Agero


Nota: Infestarea lui Iuscenko nu poate fi decat "opera" KGB/FSB. Prea multe coincidente, prea multe morti suspecte ale patriotilor basarabeni nu ne pot duce cu gandul decat la actiunile criminale ale Rusiei de eliminare fizica a liderilor incomozi din tarile care prezinta interes pentru rusi.
Comunitatea internationala trebuie sa se trezeasca si sa elimine, pentru totdeauna, politicienii bolnavi ai Rusiei care se dedau la astfel de metode si sa distruga institutiile criminale care executa astfel de comenzi.